Jelvényszerző túrák képei


Kimondottan csak a jelvényszerző túrák képanyaga található meg, mely fokozatosan lesz föltöltve, úgy, ahogyan bejárom őket.

Országos Kerékpáros Körtúra
Nógrádi vártúrák
Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Kerékpáros Turistája
Tápió-mente turistája

Tiszántúl 800
Csongrád megyi Kerékpáros Körtúrát
Tiszántúli Szélmalmok
Szentkutak Magyarországon

Templomromok, Kolostorromok a Balaton-felvidéken
Portyázások Magyarország jellemzo földrajzi pontjaira
Abony város és környéke természetjárója

Kastélyok a Bakonyban
Fejér megye kastélyai
Bakony-Balaton kerékpáros körtúra
Kálváriajárás a Bakonyban és a Balaton-felvidéken

Baranya megyei kerékpáros körtúra
Baranya legszebb templomai
Közép-Dunántúli Piros
Godollői kék

Fejér megye kastélyai (Fehérváriak)
Templomromok a Dunán innen
Templomromok a Dunán túl
Peremtúra

Szatmár-Bereg Kerékpáros Túra
Börzsönyi kék
Börzsönyi kék

2008-ban befejeztem a Tiszántúli Szélmalmok, A kerékpárbarát Jász-Nagykun-Szolnok megyéért, a JNSz megye Gyógy- és termálfürdői mindegyik fokozatát, Túrázás Sziget-országban (nincs képtár), Fejér megyei kerékpáros körtúra (nincs képtár), Várak a Börzsönyben (nincs képtár) jelvényszerző túrákat. Bár már befejeztem, de tovább gyűjtöm a Nógrádi Vártúrák várait. Tovább folytattam a Templomromok a Dunán innen illetve a Templomromok a Dunán túl sorozatot (folyamatosan frissülő képtár!). Ez utóbbit még nem sikerült befejeznem (legalább 2 rom meglátogatása szükséges még). Megkezdtem - immár gyalogosan - a Börzsönyi Kék és A Karancs-Medves csúcsai (nincs képtár) bejárását. Persze kerékpárosan is megkezdtem néhányat: 1100 év Békésben, Két Keréken Békés megyében. Ezekről még nincs képtár készítve.

2007-ben megkaptam a Templomromok a Dunán innen túramozgalom 1. fokozatát, 3. bejárással befejeztem a Fejér megye Természetjárója, és bejártuk a Peremtúra a Gerecsében és a Budai-hegységben túramozgalmat. Folytattam a Templomromok a Dunán innen illetve a Templomromok a Dunán túl sorozatot (folyamatosan frissülő képtár!), megkezdtem a Pest megye turistája, a Tolnai várak és a Fejér megyei kerékpáros körtúra bejárását.

2006-ban befejeztem a Fejér megye kastélyai (Fehérváriak), a Fejér megye várai (erről képsorozat nem készült), az Országos Kerékpáros Körtúra 6. (Fejér megyei) szakaszát (erről külön képsorozat nem készült), a Templomromok, Kolostorromok a Balaton-felvidéken II. című túramozgalmat, a Szentkutak Magyarországon 1. fokozatát; továbbá megkezdtem, de igazolófüzetet még nem szereztem be hozzá a Templomromok a Dunán innen túramozgalmat. Folytattam a Közép-Dunántúli Piros túramozgalmat is. Ezen kívül - az előző évekhez hasonlóan - van még olyan túramozgalom is, melyekről nem készítettem képeket, de végigjártam őket.

2005-ben befejeztem az Abony város és környéke természetjárója, a Kálváriajárás a Bakonyban és a Balaton-felvidéken (valamennyi hely fölkeresve!), a Baranya megyei kerékpáros körtúra és a Baranya legszebb templomai, a "Bakony-Balaton" kerékpáros körtúrát, a Fejér megye kastélyai, a Kastélyok a Bakonyban, a Gödöllői kék (melyet gyalogosan teljesítettem!); továbbá megkezdtem, de 2005-ben még nem sikerült befejeznem a Szentkutak Magyarországon, a Közép-Dunántúli Piros túramozgalmat (ezekről már van kép ezen az oldalon). A Templomromok, Kolostorromok a Balaton-felvidéken című túramozgalmat - annak ellenére, hogy nem kaptuk meg még az előző jelvényt sem - újrakezdtem, sőt be is fejeztem, így vannak új képek is a gomb alatt.

2004-ben az Országos Kerékpáros Körtúrát (röviden: Körtúra) újrakezdtük, befejeztük a Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Kerékpáros Turistája, a Tápió-mente turistája és a Templomromok, Kolostorromok a Balaton-felvidéken (képanyag nem teljes, és a jelvényt sem kaptuk még meg! - 2005. augusztus) jelvényszerző túrákat és a Csongrád Megyei Kerékpáros Körtúrát, így a teljes képanyag megtalálható a gombok alatt. A Tiszántúl 800, a Tiszántúli Szélmalmok valamint a Nógrádi vártúrák túramozgalmaz elkezdtük, de a 2004-es év során nem sikerült befejeznünk.

Tóth Péter Góliát 2008. december 31.